Logo

MKB Advies Partners bestaat uit enthousiaste, gedreven adviseurs die samen méér dan 200 jaar advieservaring hebben. Nuchtere specialisten die hun up-to-date kennis en hun brede netwerk inzetten om ondernemers zoals u aan de juiste oplossingen te helpen. Onze adviseurs werken landelijk, met kantoren in Amstelveen, Den Haag en Nieuwegein.

Ondernemen leer je niet uit een boekje, adviseren ook niet

Natuurlijk beschikken onze adviseurs over de nodige vakkennis. Maar dat vinden wij de basis. Bij MKB Advies Partners ontmoet u mensen met passie voor ondernemerschap, oplossingsgerichtheid, zelfverzekerdheid, flexibiliteit, betrokkenheid en heel veel ervaring. Daarmee kunnen zij echt uw rots in de branding zijn. Want met kennis uit een boekje alleen red je het niet.

Altijd open voor ideeën

We zijn een informele organisatie die altijd openstaat voor nieuwe ideeën, van medewerkers en van opdrachtgevers. Heeft u een suggestie hoe wij ondernemers nog beter kunnen helpen? Neem dan contact op met Paul Overwater, Managing Partner van MKB Advies Partners. Zie ook onze vacatures

Ons team  

MKB Advies Partners werkt samen met

 

Over MKB Advies

Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img