Logo

Zakelijke OndernemersPartner

De zakelijke OndernemersPartner; een sparringpartner, coach en vertrouweling met regelmatige contactmomenten. Een OndernemersPartner die actief begeleidt, gevraagd en ongevraagd adviseert, met een kritisch oog je beslissingen analyseert, meedenkt over je strategie, de zakelijke koers in de gaten houdt en kan uitzoomen als je een helicopterview nodig hebt.

Herken je de volgende vragen?

 • Ik ben op een punt gekomen dat ik me realiseer dat ik ‘iets’ niet goed doe. Maar ik weet niet wat. Hoe kom ik verder?
 • Hoe kan ik mijn leiderschap effectiever maken?
 • Hoe kan ik meer klanten krijgen?
 • Hoe kan ik beter communiceren met mijn medewerkers?
 • Hoe kan ik besparen op kosten?
 • Mijn bedrijf loopt goed maar staat stil, hoe til ik het naar het volgende niveau?
 • Wat zijn realistische doelstellingen voor mijn bedrijf?
 • Is het verstandig om meer personeel aan te nemen en taken te delegeren?

Jouw OndernemersPartner staat je bij op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.

Op zakelijk vlak helpt je OndernemersPartner met:

 • Hulp bij financiële vraagstukken
 • Adviseur voor een goede strategie, gericht op groei en passend bij je ambitie
 • Een businesscoach om je tools geeft die je helpen bij je (dagelijkse) bedrijfsvoering
 • Persoonlijkheidsanalyse volgens de DISC-methode op zakelijk vlak. Wat voor type ondernemer/werkgever ben jij en welke kwaliteiten en valkuilen horen daarbij?

Lees meer over de DISC-analyse

Denk bij hulp op zakelijk vlak aan de ‘harde kant’ van het ondernemen. Cijfers, data, groei, ambitie en doelstellingen. Waar sta je nu met je bedrijf en waar wil en kan je naartoe? Is het bedrijf financieel gezond en is er bijvoorbeeld al nagedacht over opvolging of beëindiging van het bedrijf? Je onderzoekt samen met je businesscoach welk type persoon/ondernemer je bent.

Aan de hand hiervan kijken we welke kwaliteiten en valkuilen daarbij horen, waar je voorkeuren liggen en hoe je die kunt gebruiken. Wat is bijvoorbeeld je eigen rol in het bedrijf? Hoe ambitieus en/of doelgericht ben je? Ben je bereid en in staat om bepaalde, vaak moeilijke, beslissingen te nemen?

Misschien is het wel beter om bepaalde taken uit handen te geven, als dat beter voor de groei van het bedrijf is? Vervolgens helpt de businesscoach van MKB Advies Partners ook om hier concrete vervolgstappen in te zetten.

Weten wat de OndernemersPartner op persoonlijk vlak voor je kan doen? Lees dan [HIER] verder.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Bel 085-06 04 700 of stuur een e-mail naar info@mkbap.nl. Vanzelfsprekend wordt alle informatie vertrouwelijk behandeld.

Neem contact op
Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img