Logo

Persoonlijke OndernemersPartner

De persoonlijke OndernemersPartner; een sparringpartner, coach en vertrouweling die helpt hoe je het beste uit jezelf en de onderneming kunt halen. Van persoonlijke leerdoelen naar de persoonlijke strategie van de ondernemer.

Als jouw persoonlijke doel (weer) aansluit met het zakelijk doel, gaat de onderneming voor jou werken en werk jij aan jouw onderneming. De OndernemersPartner helpt je met keuzes maken, doelen stellen en ze realiseren.

Herken je iets in onderstaande vragen?

 • Welke rol heb ik nu in het bedrijf en wat zou ik willen?
 • Er gebeurt veel in mijn privé-omgeving. Hoe zorg ik dat ik zowel privé als zakelijk focus kan houden?
 • Hoe kan ik de afhankelijkheid van mijzelf verminderen?
 • Hoe zorg ik ervoor dat werknemers meer verantwoordelijkheid nemen?
 • Wanneer zou ik willen stoppen en hoe bereik ik dat?
 • Wat als ik ziek word (of een half jaar wil reizen)?
 • Hoe kunnen we samen successen vieren?
 • Hoe verbeter ik mijn relatie met collega’s?
 • Ik loop “hier” telkens tegen aan. Hoe voorkom ik dat?
 • Is het privé op orde? Bijvoorbeeld huwelijkse voorwaarden, pensioen, vermogen in holding en in privé en testament.
 • Ik ervaar stress, maar weet niet hoe ik daar grip op kan krijgen. Hoe zorg ik dat mijn bedrijf er niet onder lijdt? 

Jouw OndernemersPartner staat je bij op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.

Op persoonlijk vlak helpt je OndernemersPartner met:

 • Personal coaching, om je te helpen bij bijvoorbeeld je communicatievaardigheden, beter leren samenwerken of een betere privé-werkbalans te bewerkstelligen.
 • Een persoonlijkheidsanalyse volgens de DISC-methode op persoonlijk vlak. Waarom hebben sommige mensen bijvoorbeeld weerstand tegen veranderingen terwijl anderen het juist opzoeken? DISC geeft inzicht in waarom we doen wat we doen en hoe je hiermee om kunt gaan.

Lees meer over de DISC-analyse

In veel MKB-bedrijven is de inzet en aanwezigheid van de ondernemer bepalend voor het succes van de onderneming. Dat betekent ook dat als de persoonlijke strategie van de ondernemer afwijkt van de zakelijke bedrijfsstrategie, verval en het weglekken van energie op de loer ligt. Met wie praat de ondernemer over de toekomst, wensen en behoeften en hoe zorgt hij ervoor dat het bedrijf minder afhankelijk van hem wordt en hij (meer) kan doen wat hij zou willen? Stap uit de waan van de dag en neem de tijd voor jezelf. De businesscoach van MKB Advies Partners helpt je door antwoorden te vinden op vragen die je niet eerder hebt gesteld. Hij helpt je vervolgens met het realiseren van de benodigde veranderingen. Zo komen de persoonlijke én zakelijke doelstellingen met elkaar in balans.

Weten wat de OndernemersPartner op zakelijk vlak voor je kan doen? Lees dan [HIER] verder.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Bel 085-06 04 700 of stuur een e-mail naar info@mkbap.nl. Vanzelfsprekend wordt alle informatie vertrouwelijk behandeld.

Neem contact op
Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img