Logo

Is het bedrijf klaar voor verkoop?

Speelt u wel eens met de gedachte om uw bedrijf te verkopen? Doe dan nu de Verkoopscan. De uitkomst van deze korte scan geeft een indicatief antwoord op de vraag of uw bedrijf op dit moment klaar is voor de bedrijfsoverdracht en welke aspecten binnen uw onderneming extra aandacht nodig hebben bij verkoop van het bedrijf of in voorbereiding op de bedrijfsovername. De scan bestaat uit 10 vragen en het invullen duurt circa 2 minuten.

Na het invullen van de verkoopscan ontvangt u gratis de praktische handleiding ‘Uw bedrijf verkopen nu of later?’. Hierin wordt inzichten en advies gegeven over de stappen in het proces van een bedrijfsovername en de eventuele voorbereidingen die doorgevoerd kunnen worden om een maximale overnamesom te realiseren. Een goede voorbereiding van de bedrijfsovername betaalt zich hoe dan ook terug, zowel financieel als emotioneel. 

U kan altijd contact opnemen met één van onze experts om (vrijblijvend) uw mogelijkheden te bespreken.  

  Neem contact op

Stuur mij ook gratis het uitgebreide stappenplan 'Bedrijfsovername, nu of later?' per email.

Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img