Logo

Een succesvolle bedrijfsvoering valt of staat met een aantal peilers. Omdat deze peilers van zo groot belang zijn is het goed om hierover bedrijfsadvies in te winnen door een ervaren en deskundig bedrijfsadviseur.

STRATEGIE

Waar wilt u heen met uw bedrijf op lange termijn en op korte termijn? Om uw onderneming goed te kunnen sturen is het belangrijk het antwoord op deze vraag te beantwoorden. Welke stappen moet u zetten om daar te komen? Is de strategie die u aan de start van uw bedrijf heeft opgezet nog de juiste? Uw strategie is het kompas voor uw bedrijfsvoering en daarom van essentieel belang. 

RENDEMENT

Wat is het rendement van uw bedrijf? Gaat alles naar wens, kan het nog beter of is er reden tot zorgen? Is uw rendement dusdanig goed, dat u een buffer heeft voor een mogelijke crisis? Door uw gehele financiële plaatje op orde en inzichtelijk te krijgen, kunt u makkelijker bijsturen indien nodig en kijken welke (vaak kleine) aanpassingen u kunt doen om uw rendement te verhogen.

PERSONEEL

Uw personeel is uw kapitaal. Hoe zet u uw personeel zo efficiënt mogelijk in en hoe zorgt u niet alleen voor goede, maar ook tevreden en loyale medewerkers? Welke opties heeft u indien u moet reorganiseren? Dit kan een strategische keuze of een economische keuze zijn, bij bijvoorbeeld een crisissituatie. Dit vraagt hoe dan ook om deskundigheid en zorgvuldigheid.

SUBSIDIES

Er zijn in Nederland vele subsidievormen mogelijk, die u wellicht kunnen helpen bij het verwezenlijken van uw bedrijfsplannen. Het niet op de hoogte zijn van de subsidies of de aanvraagprocedures, kan een gemiste kans zijn voor uw onderneming. 

MKB Advies Partners helpt u met antwoorden op uw ondernemersvragen. Als u behoefte heeft aan een adviseur of coach binnen uw bedrijf, helpen wij u graag verder.

Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking 

Contact bij vragen

Hieronder zijn enkele praktijkvoorbeelden van uitgevoerde adviesopdrachten en coachingstrajecten bij onze opdrachtgevers weergegeven. Deze ondernemers vertellen over hun vragen en hun ervaringen. 

 

Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img