Logo

Een succesvolle bedrijfsvoering valt of staat met een aantal pijlers. Omdat deze pijlers van zo groot belang zijn, is het goed om hierover bedrijfsadvies in te winnen door een ervaren en deskundig bedrijfsadviseur.

STRATEGIE

Waar wilt u heen met uw bedrijf op lange termijn en op korte termijn? Om uw onderneming goed te kunnen sturen is het belangrijk het antwoord op deze vraag te beantwoorden. Welke stappen moet u zetten om daar te komen? Is de strategie die u aan de start van uw bedrijf heeft opgezet nog de juiste? Uw strategie is het kompas voor uw bedrijfsvoering en daarom van essentieel belang. Lees meer over strategie

BEDRIJFSVOERING

Wat is het rendement van uw bedrijf? Gaat alles naar wens, kan het nog beter of is er reden tot zorgen? Is uw rendement dusdanig goed, dat u een buffer heeft voor een mogelijke crisis? Door uw gehele financiële plaatje op orde en inzichtelijk te krijgen, kunt u makkelijker bijsturen indien nodig en kijken welke (vaak kleine) aanpassingen u kunt doen om uw rendement te verhogen.

OVERLEVINGSPLAN

Hopelijk kent u weinig tegenslag in uw ondernemersleven. Maar wat als er toch onverhoopt een crisis op uw pad komt? U kunt alles nog zo goed op orde hebben, soms zijn er omstandigheden waar u geen controle over heeft. Dat hebben we de afgelopen jaren wel geleerd. Wilt u weten hoe u de levensvatbaarheid van uw bedrijf kunt vergroten? Lees dan meer over het overlevingsplan van uw onderneming.

FAILLISSEMENT

Het kan gebeuren dat de marktomstandigheden zo tegenzitten, dat er financiële problemen ontstaan. Als er dan dusdanig veel schulden ontstaan dat de onderneming niet meer aan de verplichtingen kan voldoen en er geen toekomstperspectief is, kan een faillissement onvermijdelijk zijn. Wat houdt een faillissement in? Wat gebeurt er precies en hoe kunt u het voorkomen? Lees hier meer over failissement.

MKB Advies Partners helpt u met antwoorden op uw ondernemersvragen. Als u behoefte heeft aan een adviseur of coach binnen uw bedrijf, helpen wij u graag verder.

Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking 

Contact bij vragen

Hieronder zijn enkele praktijkvoorbeelden van uitgevoerde adviesopdrachten en coachingstrajecten bij onze opdrachtgevers weergegeven. Deze ondernemers vertellen over hun vragen en hun ervaringen. 

 

Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img