Logo

Hoveniersbedrijf Te Koop

Overname hoveniersbedrijf

Eshuis Hoveniers B.V. uit Almelo is een hoveniersbedrijf met een bestaansgeschiedenis van meer dan 100 jaar. Het bedrijf is overgenomen door branchegenoot in het kader van verdere groei. De overname van Eshuis Hoveniers BV, een allround hoveniersbedrijf in de zakelijke en particuliere markt, is helaas ingegeven door ziekte van de ondernemer. De continuïteit van de onderneming zou hierdoor gevaar kunnen lopen. Daarom is de beslissing genomen om de onderneming te verkopen en zodoende zekerheid aan de medewerkers en opdrachtgevers te kunnen geven.

 MKB Advies Partners heeft de ondernemer gedurende het gehele proces van de bedrijfsovername geadviseerd en begeleid, ondermeer door:

  • het realistisch bepalen van de waarde van de onderneming
  • het opstellen van een informatiememorandum
  • het zoeken en vinden van geschikte geïnteresseerde kopers
  • het voeren van de onderhandelingen
  • het coördineren van het due diligence onderzoek
  • het begeleiden bij het opstellen van de juridische overeenkomsten

De ondernemer blijft nog voor korte periode betrokken bij zijn voormalige bedrijf om de overgang naar de nieuwe eigenaar soepel en geruisloos te laten verlopen. Paul Overwater van MKB Advies Partners heeft de begeleiding van het overnameproces voor de verkoper verzorgd. 

Wilt u meer weten over hoe een verkoop van een bedrijf plaats kan vinden? ? Of wilt u een waardebepaling van uw bedrijf laten uitvoeren?

Neem dan contact met ons voor meer informatie of om een vrijblijvend kennismakingsgesprek (ook via videocall) in te plannen.

Neem contact op

Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img