Logo

Webinars

Onze webinars zijn gericht op de praktijk van de ondernemer, waarbij het delen van onze kennis centraal staat en concrete tips worden gegeven. Onze specialisten geven de webinars zelf en in samenwerking met de desbetreffende brancheorganisatie. 

Deelname aan de webinars is kosteloos en vrijblijvend. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat bij deelname de overige deelnemers ook anoniem blijven. Tijdens het webinar maakt u ook verder kennis met de experts van MKB Advies Partners. Schrijf u alvast in of neem contact op via telefoonnummer 085-06 04 700 voor meer informatie.

Overzicht webinars

 

 

MKB Advies organiseert regelmatig webinars voor ondernemers in het MKB en de leden van de brancheverenigingen waarmee MKB Advies samenwerkt. Het doel van deze webinars is om de deelnemers te voorzien van kennis en kunde over onderwerpen zoals bedrijfsovername, bedrijfsfinanciering en coaching voor de ondernemer.

Bedrijfsovername
Hoe verloopt het proces van een bedrijfsovername?
Is een bedrijfswaardering noodzakelijk bij een bedrijfsovername? Is een gedeeltelijke verkoop (pre-exit) van het bedrijf haalbaar? Het verkopen van een bedrijf kan complex worden, dus een goede voorbereiding van de bedrijfsovername is zeker van meerwaarde, ook op financieel gebied. Laat u bijpraten over de mogelijkheden en valkuilen bij het realiseren van een bedrijfsovername. 

OndernemersPartner
Hoe kunt u met stress omgaan en hoe kunt u als ondernemer een burn-out voorkomen?

Stress, burn-out en niet luisterende medewerkers; bijna alle ondernemers hebben hiervan in enige mate dagelijks last.  Op welke manier kan er beter samengewerkt worden met en tussen de medewerkers?

Bedrijfsfinanciering
Het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering kan traditioneel bij de bank, maar is dat wel de beste oplossing? Wat is de beste route om een goede en toekomstbestendige bedrijfsfinanciering te regelen? Het stapelen van financieringen is in trek, maar er zitten ook risico’s aan. Hoe werkt het en waar moet u op letten?

Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img