Logo

U zoekt een passende bedrijfsfinanciering?

Het verkrijgen van een passende bedrijfsfinanciering om uw onderneming verder te laten groeien of uit te breiden blijft een hele uitdaging.  voor vrijwel iedere ondernemer in het MKB. Banken blijven terughoudend bij het verstrekken van een financiering.

Bereid de aanvraag van uw bedrijfsfinanciering goed voor

Bij de aanvraag voor een bedrijfsfinanciering is een goede voorbereiding cruciaal. Naast de historische cijfers van uw bedrijf vormen ook onderbouwde omzetprognoses, risico’s binnen het bedrijf en in uw markt, bestaande bedrijfsfinancieringen en het mogelijk stapelen van financieringen vaste onderdelen van een goede aanvraag voor een bedrijfsfinanciering.

Wees ook inspirerend in uw ondernemingsplan. Dit plan moet goed beschreven, doorgerekend en kloppend zijn - voor uzelf en voor de financier(s). Laat zien wat uw ambities zijn en dat u verstand van zaken heeft. Daarmee neemt u een fikse voorsprong op weg naar uw bedrijfsfinanciering!

Voor onze specialisten is het verkrijgen van een op maatgemaakte bedrijfsfinanciering voor onze opdrachtgevers dagelijkse kost. Wij zorgen voor een goed onderbouwde aanvraag voor uw bedrijfsfinanciering, waarmee we al jaren de beste financiële oplossingen weten te realiseren.

Start hier uw Financieringsaanvraag

(mobiele bezoekers tijdelijk hier klikken)

 

 

 

Doe gratis de bedrijfsfinancieringsscan

Wilt u weten welke aandachtspunten bij het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering op uw onderneming van toepassing zijn? Doe dan gratis onze bedrijfsfinancieringsscan en ontvang na het invullen van de scan gratis de whitepaper Bedrijfsfinanciering. Wilt u liever met een expert (vertrouwelijk) in gesprek over uw ambitie en wensen? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Stel uw vraag  

Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img