Logo

MKB Advies Partners Bedrijvenbeurs

Op de MKB Advies Partners Bedrijvenbeurs vindt u een selectie van te koop aangeboden en te koop gevraagde bedrijven. Ook worden participaties in bedrijven aangeboden of gevraagd. Tot onze opdrachten behoren ook diverse exclusieve koop- en verkoopopdrachten. Deze profielen zijn niet openbaar en uitsluitend beschikbaar na contact met een van onze overnameadviseurs. Als u geïnteresseerd bent in deze vertrouwelijke profielen, neem dan contact met ons op: 085-06 04 700 of info@mkbap.nl

Onderstaand treft u de meeste recente profielen aan. U kunt gebruik maken van de zoekfunctie om te koop aangeboden en te koop gevraagde profielen te raadplegen. Daarnaast zijn ook enkele gerealiseerde transacties weergegeven. 

Klik op de button om de selectie te koop aangeboden, te koop gevraagd of gerealiseerde transacties aan en vervolgens uit te zetten.

Diverse realiseerde transacties (op anonieme basis)

Gerealiseerde transacties  

Speelt u wel eens met de gedachte om uw bedrijf te verkopen? Doe dan nu de Verkoopscan. De uitkomst van deze korte analyse geeft een indicatief antwoord op de vraag of uw bedrijf op dit moment klaar is voor de bedrijfsoverdracht en welke aspecten binnen uw onderneming extra aandacht nodig hebben. De scan bestaat uit 10 vragen en het invullen duurt maximaal 2 minuten. Direct na het invullen ontvangt u de uitslag in uw mailbox.

Verkoopscan

Doe de verkoopscan  

Als u meer informatie wilt ontvangen neem dan contact met ons op via: 085-06 04 700 of via info@mkbap.nl Ook voor meer informatie over onze exclusieve koop- en verkoopopdrachten.

Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img