Logo

Bedrijfsovername Federatie Goud en Zilver

Webinar Bedrijfsovername Federatie Goud en Zilver

Deelname uitsluitend voor leden van de Federatie Goud en Zilver

Uw bedrijf verkopen, nu of later?

Voor elke ondernemer komt ooit het moment van een bedrijfsovername. Door de dagelijkse gang van zaken zijn veel ondernemers hier nauwelijks mee bezig. Door op tijd te starten met het proces van een bedrijfsovername kunt u een zorgvuldige aanpak volgen. Een goede voorbereiding van de bedrijfsovername betaalt zich hoe dan ook terug, zowel financieel als emotioneel. Bent u benieuwd welke fases u moet doorlopen bij een bedrijfsovername of welke voorbereidingen u kunt treffen?

Gratis webinar

Er komt nogal wat kijken bij het overdragen van uw bedrijf. Elke onderneming is uniek en dat is de bedrijfsopvolging dus ook. MKB Advies Partners organiseert daarom voor diverse branches gratis webinars waarin het proces van bedrijfsovername wordt toegelicht.

Voor de juweliersbranche staat deze webinar gepland op 26 september 2022 om 16:00 uur.

Heeft u interesse? Meld u dan aan via onderstaande button. 

Inschrijven  

Deelname is gratis en uitsluitend voor aangesloten leden. 

Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img