Logo

Paul Overwater is na zijn studie Bedrijfskundige Economie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam gaan werken als bedrijfsadviseur voor drie (overname-)adviesbureaus en twee Nederlandse grootbanken.

Naast de advisering aan MKB-ondernemers bij vraagstukken van bedrijfsopvolging en bedrijfsoverdrachten, behoort ook het begeleiden van ondernemers bij (her)financieringen, business development en strategische vraagstukken ook tot zijn werkzaamheden.

Paul is erkend Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB) en gecertificeerd lid van de BOBB (Beroepsorganisatie voor specialisten in Bedrijfsoverdracht).

“Mijn drijfveer? Een goede nachtrust voor ondernemers!”

Een goede nachtrust voor ondernemers. Daar wil ik aan bijdragen, dat is mijn drijfveer. Als senior bedrijfsadviseur geef ik advies over de directe toekomst van het bedrijf en bouw ik graag samen met de ondernemer aan een structureel verbeterde onderneming. Dagelijks bereid ik ondernemers voor op een succesvolle bedrijfsoverdracht.

Paul Overwater

Paul Overwater
Managing Partner - specialisme Bedrijfsovername & Strategie
Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img