Logo

Ruud is een mensgerichte professional die cijfers en mensen verbindt, problemen snel inziet, doorziet en oplost. Met 30 jaar ervaring als accountant, directeur, coach en ondernemer is hij een waardevolle sparringpartner en vertrouwenspersoon voor ondernemers. Daarbij gaat hij uit van de persoonlijke strategie van de ondernemer om vervolgens dat te vertalen naar de business.

Hij vertaalt gemakkelijk plannen, ideeën en behoeften naar werkbare documenten als strategisch plan, overnameprofiel, financieringsplan, actie- en stappenplan en rapportage van due diligenceonderzoek.

Mensen maken het verschil, zeker met een winnend team. Ruud vindt met behulp van persoonlijke analyses het optimale team voor het bereiken van resultaten. Hij maakt gebruik van de DISC-methode, die feilloos de communicatiestijlen en leiderschapskenmerken van mensen blootlegt. Met individuele coaching en in teamtrainingen leert hij ondernemers en medewerkers meer uit zichzelf te halen, de onderlinge communicatie te verbeteren én beter met elkaar samen te werken. Ook zeer nuttig als iemand “vastloopt” of als startpunt van een verandertraject.

Ruud Pondman

Ruud Pondman
Partner - specialisme Ondernemerscoach & bedrijfsovername
Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img