Logo

Erkend Financieringsadvies MKB

MKB Advies Partners aangesloten bij Keurmerk Erkend Financieringsadvies MKB

Kwaliteit en deskundigheid stonden altijd al hoog in het vaandel bij MKB Advies Partners. Dit is nu bekroond met de aansluiting bij het Keurmerk Erkend Financieringsadvies MKB.

Het keurmerk omvat een gedragscode en diverse overige documenten, waarin afspraken zijn vastgelegd over transparantie van tarieven en provisies, vertrouwelijkheid en het dienstverleningsproces door de aangesloten financieringsadviseurs. Ook is, in samenwerking met het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid), een onafhankelijk Klachtenloket voor organisaties met het keurmerk Erkend Financieringsadvies MKB opgezet.

Het keurmerk en de gedragscode hebben als doel het vak van financieringsadviseur verder te professionaliseren. Daarnaast wil men zo de positie van MKB-ondernemers verbeteren bij het aanvragen en realiseren van financieringen.

Met een financieringsexpert van MKB Advies Partners weet u dus zeker dat uw financieringsaanvraag van A tot Z transparant en deskundig verloopt.

Meer informatie over het keurmerk kunt u lezen op https://erkendfinancieringsadviesmkb.nl 

Heeft u een vraag en wilt u vrijblijvend contact met een van onze adviseurs, neem dan contact met ons op via ondernemen@mkbap.nl of 085-0604700.

Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img