Logo

Bedrijfsovername van Techniek NL

Bedrijfsovername van een installatiebedrijf

Op 31 oktober nam MKB Advies Partners deel aan de Bedrijfsovernamedag 2023, georganiseerd door Techniek Nederland.

Wat komt er kijken bij het overdragen van een installatiebedrijf? Onder leiding van gespreksleider Martine Beijer nam Paul Overwater namens MKB Advies Partners deel aan de collegetour, waarin diverse experts hun tips en praktijkervaringen deelden.  

Een succesvolle middag, waarin ondernemers in de installatiebranche meer leerden over het verkoopproces en de bedrijfsopvolging en met een hoop waardevolle informatie in de rugzak weer naar huis gingen.

https://www.technieknederland.nl/nieuwsberichten/bedrijfsovernamedag-2023-interessante-en-drukbezochte-editie 

https://youtu.be/RPanke0RzDs  

Ben u ondernemer in de installatiebranche en wilt u ook meer weten over het overdragen van uw bedrijf?  Het is belangrijk om op tijd te beginnen met de voorbereidingen. U kunt het namelijk maar één keer goed doen! Neem contact op met de relatiebeheerders van Techniek NL of neem vrijblijvend contact op met MKB Advies Partners, via telefoonnummer (085) 06 04 700 of ondernemen@mkbap.nl

Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img