Logo

Presentatie kopen van een bedrijf

Op maandag 5 juli heeft MKB Advies Partners een presentatie gegeven aan ruim 25 jonge ondernemers in de hoveniersbranche over het kopen van een bedrijf en verkrijgen van een bedrijfsfinanciering en wat daar zoal bij komt kijken. Tijdens deze presentatie kwamen de belangrijkste facetten van het kopen van een bedrijf aan de orde. Ook werd er door de deelnemers diverse vragen gesteld over persoonlijke en financiële consequenties van het kopen van het bedrijf van vader, risico’s bij financieringsaanvragen en de noodzakelijke voorbereidingstijd van een bedrijfsovername. 

De deelnemers waren het unaniem eens over naast de financiële aspecten van de bedrijfsvoering in toenemende mate de communicatie met werknemers en externe partijen (banken/opdrachtgevers) steeds belangrijker wordt. 

Meer weten? op
Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img