Bedrijfsfinanciering

U heeft geld nodig voor uw bedrijf en bent nieuwsgierig naar de financieringsmogelijkheden. U wilt ook snel zaken doen, want tijd is immers geld. Hoe eerder de financiering rond is, hoe sneller u vooruit kunt met uw plannen! Waar kunt u voor uw bedrijfsfinanciering dan het beste terecht? MKB Advies Partners weet als specialist precies hoe dit financieringsproces moet worden vormgegeven en onderscheidt zich door korte lijnen en een persoonlijke aanpak.

Financiering mkb

Als ondernemer binnen het midden- en kleinbedrijf kunt u met een financieringsbehoefte tot zo’n € 400.000 niet gemakkelijk bij uw bank terecht. Er is geen direct aanspreekpunt en weinig ruimte om te sparren. MKB Advies Partners is er juist voor ú, voor alle financieringen die u als ondernemer nodig heeft. Of dat nu voor de aanschaf van nieuwe bedrijfsbussen is, het oplossen van een teruglopend werkkapitaal door traag betalende debiteuren of voor het investeren in een nieuw bedrijfspand.  

Bedrijfsplan

Banken en andere kredietverstrekkers hebben volledige en juiste informatie nodig over uw bedrijf en financieringsbehoefte. Daarom moet een financieringsaanvraag vergezeld gaan van een duidelijk bedrijfsplan dat inzicht geeft in de financiële status. Dit bedrijfsplan moet onder meer recente jaarcijfers bevatten en een prognose voor de komende 1 à 2 jaar. Met de begeleiding van specialisten van MKB Advies Partners kunt u snel een gedegen bedrijfsplan opstellen. Zo bent u ervan verzekerd dat de doorlooptijd van uw aanvraag zo kort mogelijk is. U kunt bijvoorbeeld voor een rekening-courantkrediet al binnen 24 uur uitsluitsel hebben. Vraag onze white paper aan met meer achtergrondinformatie over bedrijfsfinanciering.

Preferred supplier

Wij zijn specialist binnen het hele spectrum aan financieringsbronnen en preferred supplier bij de grootste financiers. Welke financieringsbron in uw situatie het beste is, wordt in samenspraak met onze experts al snel duidelijk. Er is een ruime keuze uit verschillende vormen van bedrijfsfinanciering: naast een zakelijke lening, rekening-courantkrediet of hypotheek kunnen ook andere vormen als lease, factoring en crowdfunding voor u geschikt zijn. Tegenwoordig wordt ‘gestapeld financieren’ steeds vaker toegepast. Er worden dan meerdere financieringsvormen, vaak van meerdere partijen, gecombineerd. Bijkomend voordeel is dat u niet afhankelijk bent van één kredietverstrekker.

Financiering mkb aanvragen

Wilt u in circa 2 minuten ontdekken wat er belangrijk is om snel een financieringsaanvraag te doorlopen? Start dan met onze financieringsscan, die uit 10 vragen bestaat. 
Of doe via onze software tool een vrijblijvende financieringsaanvraag en krijg een beeld van de mogelijkheden. U heeft hiervoor een recente jaarrekening nodig.

Liever direct in gesprek met een adviseur? Bel 085 0604 700 voor een afspraak, of mail naar .