Financiering

Ondernemers hebben financiering nodig om de onderneming naar een volgende fase te brengen. Maar dat is niet altijd even eenvoudig, vooral omdat banken de afgelopen jaren terughoudender zijn geworden met het verstrekken van leningen. Voor financieringsaanvragen van minder dan € 250.000 wordt u als ondernemer veelal afgescheept met een website of een callcenter en is er geen direct persoonlijk contact om de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken.

Als onafhankelijk adviesbureau gaan wij daar heel anders mee om. Wij kijken heel anders naar naar uw situatie. Het realiseren van een passende bedrijfsfinanciering voor de ondernemer is ons streven. Daarom kijken wij voor uw bedrijfsfinanciering verder dan een bank. Onze specialisten op het gebied van bedrijfsfinancieringen zijn uw directe (persoonlijke) aanspreekpunt en dragen er zorg voor dat de financieringsaanvraag samen met u wordt opgebouwd en gerealiseerd.

Financieringsmogelijkheden

De financieringsmogelijkheden groeien met de dag. Naast de traditionele bancaire financieringen voor korte of lange termijn, behoren lease, factoring, crowdfunding en andere geldverstekkers ook tot de mogelijkheden. Dit is natuurlijk een samenspel van de wensen van de ondernemer en de mogelijkheden binnen de onderneming. Zo zoeken we naar de best passende financieringsmogelijkheden voor uw onderneming.

In onze whitepaper Bedrijfsfinanciering kunt u lezen uit welke kernelementen een financierings- aanvraag moet bestaan om ook daadwerkelijk een financiering te verkrijgen. Vraag de whitepaper Bedrijfsfinanciering aan via het contactformulier en krijg deze gratis toegezonden. 

Financiering aanvragen

Onze financieringsspecialisten zijn bekend met de wegen naar uw financieringsaanvraag en hebben een groot netwerk van bancaire en niet-bancaire geldverstrekkers. Hierdoor zijn zij in staat om voor uw bedrijf de beste en voordeligste financieringsmogelijkheden te inventariseren en te realiseren.

Wilt u de financieringsmogelijkheden van uw bedrijf zelf in beeld brengen? Doorloop dan vrijblijvend onze online financieringsaanvraag. Door het invullen van deze financieringsaanvraag met uw eigen financiële bedrijfsgegevens, krijgt u direct inzicht in uw financieringsmogelijkheden bij diverse geldverstrekkers. Voor het invullen van deze vrijblijvende aanvraag heeft u een recente jaarrekening nodig en een tijdsbesteding van 5 tot 8 minuten. Vanzelfsprekend gaan wij zorgvuldig en vertrouwelijk met uw gegevens om.

Start hier uw aanvraag

 

Financiering aanvragen? Maak gebruik van ons netwerk

De specialisten van MKB Advies Partners zijn volledig thuis in het huidige financieringslandschap. Maak gratis persoonlijk kennis met een specialist bij u in de regio en laat u bijpraten over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Bel 085 06 04 700 of stuur een e-mail naar