Logo

Hoe financier ik mijn ondernemingsplan?

Alles begint met een doordacht ondernemingsplan. Een goede onderbouwing van de commerciële kansen en een uitvoerbaar plan van aanpak zijn essentiële ingrediënten.

De financiële doorrekening van het ondernemingsplan geeft het noodzakelijke inzicht in risico’s en haalbaarheid. Deze doorrekening is een belangrijk onderdeel het plan van iedere groeiende of (door)startende ondernemer. Ook investeerders (bancair of niet bancair) verlangen een financiele onderbouwing.

Bij ambitieuze plannen is al snel extern vermogen nodig. Om dit met succes aan te trekken is een financieringsplan nodig. In dit plan worden de vormen van financiering (stappelen van  financieringsvormen/geldverstrekkers) en mate van financiering voor het ondernemersplan uitgewerkt.  Denk bijvoorbeeld aan leasing, dit zorgt voor een verlaging van de investeringen. 

Na zorgvuldige afstemming en doorrekening worden de gekozen vormen van financieiring in het plan verwerkt en geven zij de potentiele investeerder een compleet beeld van de risico’s en kansen van een investering in jouw ondernemingsplan. Door een helder (financieel) beeld te schetsen kan de verkrijging van een financieiring ook sneller plaatsvinden. 

En nu? Financieer je ondernemingsplan

Onze financieringsspecialisten hebben een groot netwerk binnen de verschillende vormen van geldverstrekkers.  Hierdoor hebben we inzicht in alle financieringsmogelijkheden in Nederland en zijn wij in staat om voor iedere bedrijfssituatie de beste en voordeligste financieringsmogelijkheden in kaart te brengen en natuurlijk te realiseren. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.  

 

Gratis Gesprek
Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img