Logo

Rondvaartonderneming

De onderneming biedt rondvaarten aan in een historische centrum met diverse musea en bezienswaardigheden en een grote stroom aan dagelijkse toeristen (geen Amsterdam of Utrecht). Naast de reguliere rondvaarten worden ook arrangementen aangeboden voor de particuliere en zakelijke markt. Daarnaast behoren een groot aantal touroperators uit binnen- en buitenland tot de opdrachtgevers.

De huidige commerciële activiteiten zijn zeer beperkt. De huidige vraag vanuit de leisurebranche is groot, dit geeft meer dan voldoende potentie om het bedrijf een verdere groei te laten doormaken. Tevens beschik het bedrijf over extra ligplaatsen beschikbaar om deze groei te realiseren.

Het aanwezig materieel is up-to-date en voldoen aan de gestelde (milieu) eisen. De medewerkers worden via een payroll-constructie ingehuurd.

De ondernemer is vanwege gebrek aan opvolging en leeftijd op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger.

Het bedrijf is geschikt voor uitbreiding van een bestaande rondvaartonderneming of bedrijven die zich richten op dagbestedingsactiviteiten voor toeristen danwel actief zijn in de leisurebranche. MBI kandidaten zonder kennis en ervaring in de touristen-/leisurebranche en ruime direct beschikbare financiële middelen worden verzocht niet te reageren.

Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img