Logo

Freek Putman is na zijn studie bij BDO Accountants en Adviseurs gaan werken om vervolgens bij Rabobank MKB Advies aan de slag te gaan. Hij is zijn passie om met ondernemers mee te denken en gevraagd en ongevraagd advies te geven. Met ondernemers sparren geeft hem energie. Freek vindt het leuk om mee te bouwen aan het succes van een andere ondernemer.

Freek heeft 20 jaar advies in de zakelijke dienstverlening. In deze jaren heeft hij met veel ondernemers gesproken over financiële vraagstukken en de invulling daarvan. Gezien de veranderende rol van de banken is er binnen de bank steeds minder ruimte voor het geven van duidelijk en praktisch advies. Daarnaast zijn er de laatste jaren veel nieuwe financieringsvormen in de markt ontstaan.

 Freek is bij MKB Advies Partners aangesloten zodat hij vanuit een onafhankelijke positie MKB ondernemers kan adviseren en begeleiden naar een passende bedrijfsfinanciering.

Freek Putman

Freek Putman
Partner - specialisme Financiering
Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img