Logo

Installatiebedrijf in het Gooi

Een allround installatiebedrijf, actief op zowel de zakelijke als particuliere markt. Naast de installatiewerkzaamheden (gawalo) vinden werkzaamheden plaats op het gebied van dakbedekking, zink- en loodwerkzaamheden. Ook het plaatsen van zonnepanelen behoort tot de werkzaamheden. De werkzaamheden vinden voornamelijk in het Gooi plaats.

Het bedrijf kent een zeer lange bestaansgeschiedenis en heeft een goede regionale/lokale bekendheid. De bedrijfslocatie wordt gehuurd van beheer. Bij overname kan deze gehuurd worden, dit vormt echter geen verplichting. Buiten de eigenaar zijn 4 werknemers werkzaam, waarvan 3 allround loodgieter/installateurs en 1 parttime administratief medewerkster. In 2016 is een omzet gerealiseerd van ruim € 700.000. Het bedrijf is structureel winstgevend over de afgelopen jaren.

De ondernemer is vanwege gebrek aan opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger. De onderneming biedt uitstekende perspectieven en synergievoordelen voor een bestaande speler in de markt.
 

 *** Dit bedrijf is verkocht ***

Aanvullende gegevens

Omzet per jaar  500.000 - 1.000.000
Regio  Noord-Holland
Rechtsvorm B.V.
Aantal werknemers (fte) 2 - 5
Indicatieve overnameprijs in € 200.000 - 500.000
Reden bedrijfsovername leeftijd DGA
Informatiememorandum beschikbaar Ja
Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img