Logo

Overname Slingerland Kampeerbungalows

Per 1 maart 2021 zijn de bedrijfsactiviteiten van Slingerland Kampeerbungalows® overgenomen door Glamping Company B.V.

25 Jaar geleden introduceerden Jacques en Ineke Slingerland uit Ouderkerk aan de Amstel de zeshoekige kampeerbungalow, kruising tussen tent en bungalow. Een betaalbare, demontabele (verhuur)accommodatie, die in een halve dag is opgebouwd en geen fundering nodig heeft. Destijds waren recreatieondernemers sceptisch over dit concept. Onder welke noemer viel zoiets? Het leek geen bungalow, geen tent, maar iets er tussenin. Later zou zoiets ‘glamping’ gaan heten. De nieuwe creaties, die later door Slingerland ontwikkeld werden, dekten steeds dezelfde lading: accommodaties voor luxe kamperen, een tikje avontuurlijk en (veel) comfortabeler dan een tent.

Na vele creatieve jaren hebben Jacques en Ineke de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. In Rein van Woerden van Glamping Company B.V. (en samen met zijn vrouw Henrieke eigenaar van camping Beloofde Land in Voorthuizen) vonden zij een jonge, enthousiaste opvolger aan wie zij hun geesteskind(eren) met een gerust hart wilden overgedragen. Glamping Company B.V. heeft alle expertise in huis om Slingerland Kampeerbungalows® voort te zetten en verder te laten groeien.
Jacques en Ineke zullen nog geruime tijd verbonden blijven voor een soepele overgang van de bedrijfsactiviteiten. Slingerland Kampeerbungalows® blijft actief onder dezelfde vertrouwde naam en website.

MKB Advies Partners heeft de begeleiding van deze overname verzorgd voor verkoper. Wilt u meer weten over hoe een bedrijfsovername is te realiseren? Neem dan contact met ons op:

Neem contact op

Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img