Toekomst (strategie)

Strategie van uw bedrijf

De bedrijfsstrategie is het fundament van uw bedrijfsvoering. Bedrijfsplannen die u maakt moet u daarom altijd toetsen aan uw strategie. Passen deze in de lijn die u gekozen heeft voor uw bedrijf?

Uw strategische plan: van uw hoofd naar papier (of Word)

Veel ondernemers hebben de strategie in hun hoofd en sturen hun bedrijf op gevoel, kennis en ervaring. Dat kan best een hele poos goed gaan. In de praktijk zien we dat er vaak toch een moment komt waarop de behoefte ontstaat om de strategie helder geformuleerd op papier te hebben. Bijvoorbeeld bij (plotselinge) groei of als er knelpunten ontstaan in uw bedrijfsvoering. En omdat u juist op zo’n moment vaak al veel aan uw hoofd heeft, is het prettig als u iemand heeft die met u meekijkt, samen met u de toekomststrategie ontwikkelt en deze vastlegt in een strategisch plan waar u altijd op terug kunt vallen.

Sparringpartner

Als eigenaar van een onderneming neemt u alle beslissingen vaak zelf. Heeft u geen gelijkwaardige partner die met u meedenkt bij het nemen van grote en/of verstrekkende beslissingen? Schakel dan een ervaren sparringpartner in van MKB Advies Partners. Deze gespecialiseerde adviseur denkt met u mee en helpt bij de praktische invoering van de nieuwe koers van uw bedrijf

Meer weten over het ontwikkelen en uitvoeren van uw bedrijfsstrategie? Schakel dan één van onze ervaren adviseurs in. Dan weet u direct waar u aan toe bent. 

Neem contact op