Logo

Subsidies

Subsidie is een financiële ondersteuning van de overheid. In Nederland zijn er zo’n 300 subsidieregelingen beschikbaar voor ondernemers. De meeste subsidies richten zich op innovatie, milieu en onderzoek. Voor een eerste indicatie of u voor een regeling in aanmerking komt doet u onze subsidiescan.

Ontzorg uzelf bij subsidietrajecten

Grote subsidietrajecten, zowel de aanvraag als de verantwoording ervan, zijn complex en tijdrovend. Dat schrikt veel ondernemers af. Wilt u wel de lusten maar de niet de lasten van een subsidie? Besteed het traject dan uit aan onze subsidieadviseur. Deze weet exact hoe je zo’n traject efficiënt doorloopt.

Aanscherpen subsidieregeling

Subsidieregelingen worden ongeveer jaarlijks aangescherpt. Afhankelijk van de behaalde doelen van een regeling past de overheid budgetten en voorwaarden aan. Wees dus alert op mogelijke veranderingen als u subsidie ontvangt. En: als u eerder niet in aanmerking kwam voor subsidie, komt u dat nu misschien wel! 

Soepel een subsidieaanvraag doen? Of wilt u meer weten over subsidies? Schakel dan onze ervaren subsidieadviseur in. 

Neem contact op
Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img