Logo

Schilders- en/of onderhoudsbedrijf in de regio groot Amsterdam

Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een bedrijf dat zich bij voorkeur richt op schilders- en/of onderhoudswerkzaamheden in de zakelijke markt. Bedrijven met een deels particuliere opdrachtgevers vallen ook binnen de zoekopdracht.

De aanwezigheid van bedrijfsmatig onroerend goed vormt geen beletsel. Het bedrijf dient gevestigd te zijn in de regio groot Amsterdam en een omzetniveau hebben van € 350.000 tot € 1.800.000. Er wordt gezocht naar een bedrijf met maximaal 15 personeelsleden.

Door de achtergrond en ervaring van onze opdrachtgever in de schilders- en onderhoudsbranche vormt een bedrijf waarbij structurele verbeteringen in de bedrijfsvoering gerealiseerd moet worden een wenselijke uitgangspositie. Derhalve worden ook verlieslatende bedrijven verzocht te reageren.

De aanwezigheid van de eigenaar in een periode na overdacht  is wenselijk en geen harde voorwaarde.

Er is inmiddels een bedrijf aangekocht voor opdrachtgever

 

alle bedrijfsprofielen
Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img