Logo

Personeel verdient aandacht

Goed personeel is cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Iedere ondernemer weet dat. Toch zien we dat met name in kleinere en middelgrote organisaties het Human Resource Management (HRM) vaak door de directeur ‘erbij’ gedaan wordt. Hierdoor krijgt HRM minder aandacht dan het verdient. Terwijl u met goed personeelsbeleid en personeelsmanagement juist het verschil kunt maken in uw organisatie.

Wat is goed personeelsbeleid?

Goed personeelsbeleid zorgt voor gemotiveerde en betrokken medewerkers, houdt rekening met de maatschappelijke ontwikkelingen en sluit aan bij de fase van uw organisatie. Het hebben van de juiste en productieve medewerkers levert u veel op, zowel in geld als in minder ‘zorgen’.  Gemotiveerde medewerkers zijn het menselijk kapitaal van uw bedrijf. Die wilt u dus graag behouden, zeker nu de arbeidsmarkt weer is aangetrokken en werknemers gemakkelijk elders aan de slag kunnen. Zorg daarom dat u een goed personeelsbeleid heeft. Dat draagt bij aan het succes van uw onderneming!

Hier moet u rekening mee houden in uw personeelsbeleid

  • Arbeidsovereenkomsten
  • Arbeids- en ontslagrecht
  • Optimaliseren organisatie
  • Ondernemingsraad en vakbonden

Wilt u het beste uit uw personeel halen? Schakel dan één van onze ervaren HRM-adviseurs in. Dat werpt direct vruchten af.

Neem contact op
Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img