Logo

Koel- en CV-technisch installatiebedrijf

Het bedrijf voert koeltechnische en gawalo-installatiewerkzaamheden uit met daarbij ook werkzaamheden op het gebied van het installeren van warmtepompen en airconditioning. Het bedrijf heeft in de loop van de jaren een gerenommeerde en betrouwbare naam opgebouwd in de regio. De werkzaamheden worden zowel op de zakelijke (inclusief stichtingen en dergelijke) als particuliere markt uitgevoerd. De verdeling is grofweg 60% particulier en 40% zakelijk.

De bedrijfslocatie is centraal gelegen en beschikt over een kantoor, kantine, werkplaats en magazijn. De huur van de bedrijfslocatie na overname is een optie, geen voorwaarde. Het bedrijf is derhalve verplaatsbaar. Het bedrijf is gevestigd in het midden van het land. 

De gerealiseerde omzet over 2020 bedroeg ruim € 1.100.000 exclusief BTW. Het bedrijf is structureel winstgevend   Voor 2021 wordt een minimaal gelijkwaardige omzet en (hogere) winstgevendheid geprognosticeerd. Buiten de eigenaar zijn 8 medewerkers actief. Er wordt in beperkte mate gebruik gemaakt van de inhuur van externen. De kantoorwerkzaamheden vinden plaats door de eigenaar en 3 parttime administratieve werknemers (2 Fte).

De ondernemer is vanwege gebrek aan interne opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar, indien gewenst, mee wil werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf. De onderneming biedt uitstekende perspectieven en synergievoordelen voor een bestaande speler in de installatiebranche. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis(en kunde en kapitaal) van de branche. Het betreft een activatransactie. 

Na het ondertekenen van een geheimhoudingsovereenkomst komt meer informatie beschikbaar.

 

Begeleidend adviseur: Paul Overwater

Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img