Logo

Hoveniersbedrijf in het Gooi

Wegens gebrek aan opvolging in het bedrijf wordt een goedlopend hoveniersbedrijf te koop aangeboden.

De bedrijfsactiviteiten richten zich voornamelijk op aanleg- en onderhoudsactiviteiten in de particuliere markt en de zakelijke markt. Het klantenbestand kent een zeer goede spreiding (particulier en zakelijk) alsmede een hoge mate van klanttrouwheid. Het bedrijf heeft een goede naamsbekendheid en stabiele marktpositie in het midden tot hogere segment.

Het gemiddelde omzetniveau bedraagt € 850.000,- op jaarbasis, het bedrijf kent een structurele winstgevendheid. Circa 40% van de omzet is afkomstig uit aanlegwerkzaamheden, de resterende circa 60% wordt gerealiseerd vanuit onderhoudswerkzaamheden.

In het bedrijf zijn 6 werknemers actief naast de DGA. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in het Gooi. Het bedrijf is gevestigd op eigen terrein met diverse opstallen en kent een centrale ligging met een uitstekende bereikbaarheid. Huur van deze bedrijfslocatie is optioneel, geen vereiste.  

De onderneming biedt goede perspectieven en synergievoordelen voor een hoveniersbedrijf dat opzoek is naar uitbreiding. Ook voor een MBI-kandidaat met relevante ervaring en beschikbare financiële middelen biedt het bedrijf goede toekomstmogelijkheden. De huidige eigenaar is bereid mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger.

Het betreft een aandelentransactie. Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst wordt meer informatie beschikbaar gesteld.

  

Reactieformulier

Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img