Financiering aanvragen

Het opstellen van een financieringsaanvraag kan een hele uitdaging zijn. De gewenste bedrijfsfinanciering moet voor een positieve bijdrage zorgen in uw bedrijf. Dat begint bij een goed doordacht plan, waarin ook het doel van de financiering uitgebreid is beschreven. Dit plan moet naast goed beschreven, ook doorgerekend en kloppend zijn - voor uzelf en voor de financier(s). Het opstellen van prognoses vergt méér dan een lijn doortrekken vanuit het verleden. Realistisch onderbouwde prognoses zijn een sterke pijler in uw plan en voor uw financieringsaanvraag.

Voor een financier draait alles om de afweging tussen risico en rendement. Daarbij kijkt de financier naar de historie van uw bedrijf, de toekomstige exploitatie na financiering, de bij het bedrijf behorende risico’s en naar de ontwikkelingen in uw branche. Met dit risicoprofiel van uw bedrijf vertaalt de financier het vervolgens in eisen aan de financiering. Daarom is het van belang dat u goed beslagen ten ijs komt. Daar profiteert u van als het gaat om het te betalen rentepercentage en eventueel aanvullende voorwaarden bij uw financiering. 

Een uitgebreide financieringsaanvraag laat zien wat uw ambities zijn en dat u verstand van zaken heeft. Immers, met een sterk onderbouwde financieringsaanvraag is de grootste hobbel genomen in het proces tot verkrijging van een financiering.

 

Financieringsaanvraag 2.0

U kunt natuurlijk met uw financieringsvraag naar verschillende financiers gaan. Dit kost veel tijd! Wij doen het liever andersom. Via onze softwaretool nodigen wij financiers uit om een voorstel te doen op uw financieringsaanvraag en bijbehorende eisen te formuleren. Tot deze financiers behoren naast de diverse banken in Nederland ook diverse crowdfundingplatformen, (informal) investeerders, factoring-/leasemaatschappijen en diverse andere vormen van geldverstrekkers. Op deze manier komt u in contact met alle mogelijke financieringsmogelijkheden en -vormen die er zijn. Vervolgens maken we samen de keuze voor de beste financiering.  


Online financieringsaanvraag

Benieuwd wat uw financieringsmogelijkheden zijn? Doe dan onze vrijblijvende financieringsaanvraag. Dit kost u 5 tot 8 minuten. Door het invullen van deze vrijblijvende online aanvraag met uw eigen financiële bedrijfsgegevens, krijgt u direct inzicht in hoeveel financieringsmogelijkheden er bij diverse geldverstrekkers zijn.

Voor het invullen van de vrijblijvende financieringsaanvraag heeft u een recente jaarrekening nodig. Vanzelfsprekend gaan wij zorgvuldig en vertrouwelijk om met uw gegevens. Deze vrijblijvende online financieringsaanvraag is door MKB Advies Partners ontwikkeld in samenwerking met Capseach B.V.

Start hier uw aanvraag

 

Wilt u liever direct persoonlijk contact met een specialist?

De specialisten van MKB Advies Partners zijn volledig thuis in het huidige financieringslandschap. Maak gratis persoonlijk kennis met een specialist bij u in de regio en laat u bijpraten over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Bel 085 06 04 700 of stuur een e-mail naar