Logo

Elektrotechnisch installatiebedrijf

Elektrotechnisch installatiebedrijf in de regio Haaglanden

De onderneming kent een lange bestaansgeschiedenis en heeft een goede reputatie in de regio. De onderneming ontwerpt, adviseert en installeert van alle voorkomende werkzaamheden van een elektrotechnisch installatiebedrijf. Hierbij valt te denken aan inbraak- en brandmeldsystemen, toegangscontrole- en camera systemen, licht-, kracht- en zwakstroom installaties, geluid- en omroep installaties alsmede telefoon- en data installaties. Ook het aanleggen van zonnepanelen, laadpalen en ledverlichting behoort tot de werkzaamheden. De onderneming is daarnaast gespecialiseerd in het aanleggen van heattracing.

Grotendeels wordt de zakelijke markt (inclusief overheden, industrie en utiliteit) bediend, de particuliere markt wordt in zeer beperkte mate bediend (circa 4% van de omzet). In 2020 is een omzetniveau gerealiseerd van ruim € 1.900.000.

De bedrijfslocatie is gehuurd en beschikt over ruimte om verdere interne groei te realiseren. De locatie is centraal gelegen in de regio Haaglanden en kenmerkt zich door een goede bereikbaarheid en nabij gelegen snel-/en uitvalswegen. Het bedrijf beschikt over diverse certificeringen, ondermeer ISO 9001.

De eigenaar is vanwege leeftijd en gebrek aan interne opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij hij bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het installatiebedrijf.

De onderneming biedt uitstekende perspectieven en synergievoordelen voor een bestaande speler in de branche. Ook voor een MBI-kandidaat met kennis, kunde en voldoende eigen kapitaal biedt de onderneming stabiele en winstgevende perspectieven. De ondernemer wenst 100% van de aandelen te verkopen. 

Na het ondertekenen van een geheimhoudingsovereenkomst komt meer informatie beschikbaar.

 *** Dit bedrijf is verkocht ***

 

Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img