Logo

Overname makelaarskantoor

Overname Hans Janssen Garantiemakelaars Druten door MVS Makelaardij Druten.

Per 1 mei zijn de bedrijfsactiviteiten van Hans Janssen Garantiemakelaars overgenomen door MVS Makelaardij. Frank van Lunen van Hans van Hans Janssen Garantiemakelaars wil vanwege het ontbreken van een opvolger binnen het bedrijf en na vele jaren actief te zijn als makelaar het rustiger aan gaan doen. In Patrick Meeldijk van MVS Makelaardij is een geschikte en ervaren opvolger voor het bedrijf gevonden. De heer Van Lunen zal nog geruime tijd aan het bedrijf verbonden blijven en zijn werkzaamheden voortzetten. 

De heren Van Lunen en Meeldijk willen gezamenlijk de komende jaren de dienstverlening van het bedrijf in aankoop- en verkoopbegeleiding van woningen en het uitvoeren van woningtaxaties verder laten groeien.

MKB Advies Partners heeft de begeleiding (en afhandeling) van de bedrijfsovername van het makelaarskantoor voor de heer Meeldijk verzorgd.

Meer weten hoe een bedrijfsovername is te realiseren.

Neem contact op

Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img