Logo

Aankoop e-commercebureau

Full Service Internetbureau Accent Interactive heeft de klantenportefeuille van e-commercebureau WVZ Online overgenomen.

Directeur Vanessa Tekelenburg: “Accent Interactive wil blijven groeien en op deze manier kunnen wij nog meer service op maat aanbieden."

WVZ.online was gespecialiseerd in Magento webwinkel e-commerce oplossingen en websites. Met oplossingen voor zowel enterprise klanten als het MKB zorgden zij voor een gedegen webwinkel, websitestrategie en uitvoering, gekoppeld aan de huidige bedrijfsprocessen. De klanten van WVZ online kunnen door deze overname profiteren van de voordelen die Accent Interactive als fullservice Internetbureau in huis heeft. Strategie, design, online marketing en web-ontwikkeling.

MKB Advies Partners heeft Accent Interactive bijgestaan bijdeze bedrijfsovername van waardering van de activiteiten, onderhandelingen en closing 

Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img