Logo

Autobedrijf regio Haaglanden

Voor onze relatie, een gerenommeerd autobedrijf, zijn wij op zoek naar een branchegenoot om de bedrijfsactiviteiten op het gebied van handel en onderhoud over te nemen. Het bedrijf wordt gekenmerkt door een no nonsens-cultuur en afspraak is afspraak.

Het bedrijf heeft in 2018 een omzet gerealiseerd van ruim € 3.000.000 exclusief btw op jaarbasis en heeft een goede spreiding over de diverse klantengroepen.

De outillage van het bedrijf is goed te noemen en beschikt over diverse allround monteurs en administratieve ondersteuning. De chef werkplaats stuurt de onderhoudsafdeling aan. De eigenaar richt zich voornamelijk op de verkoopactiviteiten. De bedrijfslocatie van recent bouwjaar kan gehuurd of gekocht worden.

Door gebrek aan opvolging binnen het bedrijf en familie is het overnameproces opgestart.

Na het ondertekenen van een geheimhoudingsovereenkomst wordt meer informatie gedeeld.
 
Aanvullende gegevens
Omzet per jaar
2.500.000 - 5.000.000
Regio
Zuid-Holland
Rechtsvorm
B.V.
Aantal werknemers (fte)
2 - 5
Indicatieve overnameprijs in €
Nog niet bekend
Reden bedrijfsovername
gebrek aan opvolging
Informatiememorandum beschikbaar
Ja
Begeleidend adviseur
Paul Overwater

Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img