Logo

Installatiebedrijf in Amsterdam

De onderneming kent een lange bestaansgeschiedenis en heeft een gerenommeerde naam opgebouwd als een allround loodgietersbedrijf, actief op zowel de zakelijke als particuliere markt. Naast de installatiewerkzaamheden (gawalo) vinden werkzaamheden plaats op het gebied van dakbedekking en specialistische zink- en loodwerken.

De bedrijfslocatie is centraal gelegen en beschikt over een kantoor, kantine, werkplaats en magazijn. De huur van de bedrijfslocatie na overname is een optie, geen voorwaarde. Het bedrijf is derhalve verplaatsbaar.

Het omzetniveau bedraagt ruim € 750.000 in 2019 en is structureel winstgevend. Voor 2020 wordt een minimaal gelijkwaardige omzet en (zeer goede) winstgevendheid geprognosticeerd. Buiten de eigenaar zijn 3 allround loodgieter/installateurs actief. De kantoorwerkzaamheden vinden plaats door de eigenaar en het administratiekantoor.

De ondernemer is vanwege gebrek aan interne opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar, indien gewenst, mee wil werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf. De ondernemer wenst 100% van de aandelen te verkopen.

De onderneming biedt uitstekende perspectieven en synergievoordelen voor een bestaande speler in de installatiebranche. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis(en kunde) van de branche. Het betreft een aandelentransactie. 

Na het ondertekenen van een geheimhoudingsovereenkomst volgt verdere informatie.

 
Aanvullende gegevens
Omzet per jaar
500.000 - 1.000.000
Regio
Noord-Holland
Rechtsvorm
B.V.
Aantal werknemers (fte)
2 - 5
Indicatieve overnameprijs in €
Nog niet bekend
Reden bedrijfsovername
geen opvolger
Informatiememorandum beschikbaar
Ja
Begeleidend adviseur
Paul Overwater

Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img