Logo

Installatiebedrijf in de regio Groot Amsterdam

De onderneming is een allround loodgietersbedrijf, actief op zowel de zakelijke als particuliere markt. Naast de installatiewerkzaamheden (gawalo) vinden werkzaamheden plaats op het gebied van CV installaties, zink- en loodwerk, mechanische ventilatie en dakbedekking.

De bedrijfslocatie is centraal gelegen in de regio groot Amsterdam en beschikt over een kantoor, kantine, werkplaats en magazijn, tevens is er aanpalend een loods met garagevergunning. Het bedrijf kent een lange bestaansgeschiedenis en heeft een uitstekende regionale bekendheid. De huur van de bedrijfslocatie na overname is een gewenst onderdeel van de bedrijfsovername, geen must.

Het omzetniveau bedraagt circa € 750.000 op jaarbasis en is structureel winstgevend. Buiten de eigenaar zijn 4 werknemers werkzaam, waarvan 3 allround loodgieter/installateurs en 1 parttime administratief medewerkster.

De ondernemer is vanwege gebrek aan opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger.

De onderneming biedt uitstekende perspectieven en synergievoordelen voor een bestaande speler in de installatiebranche. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis (en kunde) van deze sector. De ondernemer wenst 100% van de aandelen te verkopen.

Na het ondertekenen van een geheimhoudingsovereenkomst volgt verdere informatie.
 
Aanvullende gegevens
Omzet per jaar
500.000 - 1.000.000
Regio
Noord-Holland
Rechtsvorm
B.V.
Aantal werknemers (fte)
2 - 5
Indicatieve overnameprijs in €
500.000 - 1.000.000
Reden bedrijfsovername
leeftijd ondernemer
Informatiememorandum beschikbaar
Ja
Begeleidend adviseur
Paul Overwater

Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img