Logo

26 november 2017 | Presentatie Bedrijfsovername

Presentatie Bedrijfsovername

Op zondag 26 november jl. te Utrecht heeft MKB Advies Partners een presentatie gegeven aan ruim 40 ondernemers in de uitvaartbranche over bedrijfsovernames en wat daar zoal bij komt kijken. Tijdens deze presentatie kwamen de belangrijkste facetten van een bedrijfsovername aan de orde. Ook werd er door de deelnemers diverse vragen gesteld over persoonlijke en financiële consequenties van een bedrijfsoverdracht, overdracht aan zoon of dochter en de noodzakelijke voorbereidingstijd van een bedrijfsovername. 

De deelnemers waren het unaniem eens over het feit dat het tijdig nadenken over een bedrijfsoverdracht zorgt voor het voorkomen van veel onnodige stress en (familiaire) perikelen. 

Wilt u ook een spreker over bedrijfsovername bij een bijeenkomst van uw leden?  Ook onze specialisten op het gebied van financieringen geven met regelmaat presentaties op hun vakgebied. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Neem contact op
Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img