Logo

MKB Advies weer genomineerd voor Overnamekantoor van het jaar

Goed nieuws! In het bijzondere ondernemersjaar 2020 is MKB Advies Partners net als vorig jaar 1 van de 5 genomineerde bedrijven voor de titel van Overnamekantoor van het Jaar (in de categorie small). Deze verkiezing wordt georganiseerd door Brookz (het grootste platform voor bedrijfsovername).

In 2019 zijn we uiteindelijk verkozen tot het Overnamekantoor van het Jaar (in de categorie small). Dat resultaat willen we in 2020 natuurlijk weer behalen. Want hoe blij we ook zijn met onze plek in de top 5, we gaan uiteraard weer voor de winst. 

Om gekozen te worden tot Overnamekantoor van het Jaar hebben we jouw stem (en die van collega-ondernemers, bevriende relaties, vrienden en kennissen) nodig. Wil jij ons aan de titel helpen? 

Klik dan even op de link en stem op ons. Zo gedaan. Stemmen kan tot en met 30 november 2020.

 

Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img