Logo

Cofex sluit zich aan bij MKB Advies

Cofex sluit zich aan bij MKB Advies Partners

Peter de Groot van Cofex bedrijfsbemiddeling sluit zich aan bij MKB Advies Partners om gezamenlijk meer ondernemers te helpen op het gebied van bedrijfsovernames en financieringen.

Een korte introductie van Peter: In de afgelopen jaren was ik als zelfstandig adviseur actief, waarbij de focus lag op het realiseren van bedrijfsovernames in de Leisure/horeca en/of vastgoedbranche. Door mijn juridische achtergrond komen veel MKB-ondernemers met uiteenlopende vragen (of problemen) bij mij op de koffie. Om deze ondernemers goed te kunnen helpen was ik op zoek naar geestverwanten. Deze heb ik gevonden bij MKB Advies Partners. Het is een laagdrempelige club mensen met veel kennis op verschillende vlakken, die het leuk vindt om met elkaar mooie dingen te doen. De lijnen zijn kort, zodat we elkaar en zo ook veel ondernemers snel en goed kunnen helpen. Door onderling overleg tussen de adviseurs en door gebruik te maken van ieders zijn specialistische kennis (ondermeer op het gebied van het realiseren van bedrijfsovernames, het verkrijgen van bedrijfsfinancieringen of begeleiding door de gediplomeerde bedrijfscoaches) kan ik (en mijn nieuwe) collega-adviseurs veel MKB-ondernemers beter adviseren en begeleiden.

Mijn hart ligt bij het begeleiden van een ondernemer die zijn (of haar) bedrijf wil overdragen. Ik mag dan voor de ondernemer de opvolger gaan zoeken en het bedrijf om vervolgens de ondernemer naar het einde van zijn ondernemerscarriere te brengen. Dat vind ik ontzettend leuk om te doen en geeft veel voldoening.

Ik zie altijd mogelijkheden voor (bijzondere) vraagstukken. Het netwerken, het regelen van en de juiste match voor elkaar krijgen die voor alle partijen perfect uitpakt is het doel. Blijer kun je me niet krijgen. Door nu deel uit te maken van MKB Advies Partners kan ik ondernemers echt een compleet pakket aan diensten bieden, uiteenlopend van bedrijfswaardering, het vinden van de ideale opvolger tot de afronding van de deal.

Om koffie te drinken en de toekomstmogelijkheden van de onderneming beter in beeld te brengen, ben ik direct bereikbaar op: 06-30663385 of via peter.degroot@mkbap.nl.  Ik met name actief in de regio Midden- en Oost-Nederland. 

Contact opnemen met Peter
Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img