MKB Advies Partners Bedrijvenbeurs

Op de MKB Advies Partners Bedrijvenbeurs vindt u een selectie van te koop aangeboden en te koop gevraagde bedrijven en participaties. In ons opdrachtenbestand staan ook exclusieve koop- en verkooptrajecten. Deze profielen zijn niet openbaar en uitsluitend beschikbaar na contact met een van onze adviseurs. Als u geïnteresseerd bent in deze vertrouwelijke profielen, neem dan contact met ons op: 085-06 04 700 of

Onderstaand treft u de meeste recente profielen aan. Door gebruik te maken van de zoekfunctie zijn de overige profielen te raadplegen. 

Zoek
Hoveniersbedrijf in de bollenstreek


Hoveniersbedrijf in de bollenstreek, gebrek aan opvolging, omzet circa € 475.000, winstgevend, 4 medewerkers

Bekijk profielInstallatiebedrijf in de regio Groot Amsterdam


Installatiebedrijf in de regio Groot Amsterdam, lange bestaansgeschiedenis, structureel winstgevend, goede spreiding opdrachtgevers, geen verplichting tot huur onroerend goed, wel een optie. Interessant voor strategische koper en voor management buy in kandidaat.

Bekijk profielAdministratiekantoor in regio Amstelland


Administratiekantoor, goed gespreide portefeuille, geen personeel. kwalitatieve dienstverlening

Bekijk profielHoveniersbedrijf in Noord Holland


Hoveniersbedrijf in Noord Holland, circa € 575.000 omzet op jaarbasis. Aanleg, onderhoud- en ontwerpactiviteiten. Huidige locatie kent een centrale ligging met voldoende ruimte voor groei. Ondernemer heeft geen opvolger

Bekijk profielSchadeherstel bedrijf in regio groot Amsterdam


Samenvatting:autoschade herstelbedrijf voor uitbreiding van opdrachtgever. Regio Groot amsterdam

Bekijk profiel 

Speelt u wel eens met de gedachte om uw bedrijf te verkopen? Doe dan nu de Verkoopscan. De uitkomst van deze korte analyse geeft een indicatief antwoord op de vraag of uw bedrijf op dit moment klaar is voor de bedrijfsoverdracht en welke aspecten binnen uw onderneming extra aandacht nodig hebben. De scan bestaat uit 10 vragen en het invullen duurt maximaal 2 minuten. Direct na het invullen ontvangt u de uitslag in uw mailbox.

Vul de verkoopscan in

 

Als u meer informatie wilt ontvangen neem dan contact met ons op via: 085-06 04 700 of via info@mkbap.nl Ook voor meer informatie over onze exclusieve koop- en verkoopopdrachten.