MKB Advies Partners Bedrijvenbeurs

Op de MKB Advies Partners Bedrijvenbeurs vindt u een selectie van te koop aangeboden en te koop gevraagde bedrijven en participaties. In ons opdrachtenbestand staan ook exclusieve koop- en verkooptrajecten. Deze profielen zijn niet openbaar en uitsluitend beschikbaar na contact met een van onze adviseurs. Als u geïnteresseerd bent in deze vertrouwelijke profielen, neem dan contact met ons op: 085-06 04 700 of

Onderstaand treft u de meeste recente profielen aan. Door gebruik te maken van de zoekfunctie zijn de overige profielen te raadplegen. 

Zoek
Hoveniersbedrijf in West-Brabant


Aanleg- en onderhoudsactiviteiten in de particuliere markt en de zakelijke markt. Hoge mate van klanttrouwheid. Structureel winstgevend. DGA wil meewerken aan soepel overdracht. Aandelentransactie.

Bekijk profielNiche schadeherstelbedrijf regio Zuid Holland


Schadeherstelbedrijf, winstgevend, groeipotentie, up to date inventaris/cabines. Aandelenoverdracht

Bekijk profielInstallatiebedrijf regio Amsterdam


Installatiebedrijf met totaalpakket aan GAWALO-dienstverlening, € 850.000 omzet, opvolger gezocht, regio Amsterdam, geen O.G. verplichting

Bekijk profielHoveniersbedrijf in de Flevopolder


Aanleg- en onderhoudswerkzaamheden, geen verplichting tot huur of koop O.G. lokaal actief

Bekijk profielSchadeherstel bedrijf in regio groot Amsterdam


Samenvatting:autoschade herstelbedrijf voor uitbreiding van opdrachtgever. Regio Groot amsterdam

Bekijk profiel 

Speelt u wel eens met de gedachte om uw bedrijf te verkopen? Doe dan nu de Verkoopscan. De uitkomst van deze korte analyse geeft een indicatief antwoord op de vraag of uw bedrijf op dit moment klaar is voor de bedrijfsoverdracht en welke aspecten binnen uw onderneming extra aandacht nodig hebben. De scan bestaat uit 10 vragen en het invullen duurt maximaal 2 minuten. Direct na het invullen ontvangt u de uitslag in uw mailbox.

Vul de verkoopscan in

 

Als u meer informatie wilt ontvangen neem dan contact met ons op via: 085-06 04 700 of via info@mkbap.nl Ook voor meer informatie over onze exclusieve koop- en verkoopopdrachten.