Logo

Fop is een veelzijdige professional, bij wie de mens achter de ondernemer altijd centraal staat. Hij is van veel markten thuis, van financiële dienstverlening, managementondersteuning tot bedrijfsbeëindiging of –overname.

Zijn werkwijze begint met goed luisteren en daarna de situatie bij de onderneming in kaart brengen. Vervolgens wordt er een stappenplan gemaakt, waarbij voortdurende terugkoppeling plaatsvindt naar de opdrachtgever. Verandert er tijdens het traject iets? Dan past Fop het stappenplan zonder problemen aan.

Werken met Fop betekent maatwerk en kwaliteit. Zijn motto: ‘”Als een oplossing niet bij de ondernemer past, dan gaat het ook niet werken”.  Eerlijkheid, flexibiliteit, transparantie en persoonlijke aandacht zijn kernwaarden die hij hoog in het vaandel heeft staan.

Of het nu gaat om een bedrijfsbeëindiging, een bedrijfsovername of -opvolging, (strategische) samenwerking, of ondersteuning op het vlak van management of financiën, Fop stelt het zich als doel om ondernemers zekerheid en rust te bieden.

Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img