Logo

Jaap van Leeuwen is na VWO op zijn 18e bij een grote Nederlandse bank gaan werken. Bij deze bank heeft hij zijn ondernemende kwaliteiten weten in te zetten bij reorganisaties, fusies en diverse crisissen. 

Tussendoor heeft Jaap gedurende 4 jaar avondschool Hogere Bedrijfskunde gestudeerd. Deze opgedane kennis en ervaring zet Jaap in bij strategische vraagstukken, bedrijfsvoering, business development. Jaap realiseert significante kwaliteitsverbetering en liquiditeitsverbetering.

 “Mijn drijfveer? De ondernemer vaart z'n eigen koers!”

 De ondernemer vaart eigen koers. Daar draag ik aan bij, dat is mijn drijfveer. Als bedrijfsadviseur coach ik de ondernemer én de onderneming. Door samen in te spelen op alle ontwikkelingen is de onderneming in staat om continu tijdig te veranderen. Hierdoor vaart ondernemer eigen koers.

Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img