Zoek
  • Profieltitel

    Schoonmaakbedrijf in de Randstad, regio Rotterdam

  • Profielnummer

    P1232

  • Profielstatus

    Te koop aangeboden

  • Reageer op profiel

Profiel

Wegens de behoefte aan een nieuwe uitdaging en gebrek aan opvolging in het bedrijf wordt een goedlopend schoonmaakbedrijf te koop aangeboden.

De bedrijfsactiviteiten richten zich op schoonmaakwerkzaamheden in een brede zin van het woord, bestaande uit interieurverzorging van kantoren en kinderdagverblijven, glas en gevel, graffiti, vloeronderhoud, dieptereiniging, bouwoplevering en trottoirreiniging voor de zakelijke markt. Het klantenbestand kent een goede spreiding alsmede een hoge mate van klanttrouwheid. Het bedrijf heeft een goede naamsbekendheid en stabiele marktpositie met ruimte voor groei.

Het gemiddelde omzetniveau bedraagt € 700.000,- op jaarbasis. Het bedrijf kent een structurele winstgevendheid. Voor vrijwel alle doorlopende opdrachten zijn getekende opdrachtbevestigingen / contracten aanwezig. Met deze stabiele basis en (meer) aandacht voor marketing en acquisitie kan een verdere groei gerealiseerd worden.

In het bedrijf zijn circa 5,2 Fte’s actief naast de DGA. De bezetting op veel opdrachten vindt via inleen en onder aanneming plaats. De werkzaamheden vinden in de gehele Randstad plaats met de focus op het gebied Haaglanden/groot Rotterdam. Het bedrijf is gevestigd in een betrekkelijk nieuw bedrijfspand (huur) met volledige inrichting en kent een centrale ligging met een uitstekende bereikbaarheid.

De onderneming biedt goede perspectieven en synergievoordelen voor een schoonmaakbedrijf dat opzoek is naar uitbreiding. Ook voor een MBI-kandidaat met relevante ervaring en beschikbare financiële middelen biedt het bedrijf goede toekomstmogelijkheden.

De huidige eigenaar is bereid mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger. In de afgelopen jaren heeft de ondernemer zich in toenemende mate uit de operatie teruggetrokken en is het team van medewerkers goed bekend met de klantenkring en voorkomende werkzaamheden.

Het betreft een aandelentransactie. Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst wordt meer informatie beschikbaar gesteld.

Aanvullende gegevens

Omzet per jaar

500.000 - 1.000.000

Regio

Zuid-Holland

Rechtsvorm

B.V.

Aantal werknemers (fte)

6 - 10

Indicatieve overnameprijs in €

Nog niet bekend

Plaatsingdatum

2019-05-06

Reden bedrijfsovername

Wegens de behoefte aan een nieuwe uitdaging en gebrek aan opvolging in het bedrijf

Informatiememorandum beschikbaar

Ja

Begeleidend adviseur

Ruud Pondman

Reageer op profiel

Profiel Naam Email Telefoon Vraag / Opmerking
Captcha