Zoek
  • Profieltitel

    Hoveniersbedrijf in de bollenstreek

  • Profielnummer

    P1230

  • Profielstatus

    Te koop aangeboden

  • Reageer op profiel

Profiel

Wegens gebrek aan opvolging in het bedrijf wordt een goedlopend hoveniersbedrijf te koop aangeboden.

De bedrijfsactiviteiten richten zich voornamelijk op aanleg- en onderhoudsactiviteiten in de particuliere markt en de zakelijke markt. Het klantenbestand kent een goede spreiding (particulier en zakelijk) alsmede een hoge mate van klanttrouwheid. Het bedrijf heeft een goede naamsbekendheid en regionale bekendheid.

Het gemiddelde omzetniveau bedraagt circa € 475.000,-- op jaarbasis, het bedrijf kent een structurele winstgevendheid. Circa 50% van de omzet is afkomstig uit aanlegwerkzaamheden, de resterende circa 50% wordt gerealiseerd vanuit onderhoudswerkzaamheden.

In het bedrijf zijn 4 werknemers actief naast de vennoten. Eén van de vennoten richt zich uitsluitend parttime op de administratie en aanverwante zaken.

De werkzaamheden vinden in de gehele Randstad plaats met de focus op de bollenstreek. Het bedrijf is gevestigd op eigen terrein met diverse opstallen en kent een centrale ligging met een uitstekende bereikbaarheid.

De onderneming biedt goede perspectieven en synergievoordelen voor een hoveniersbedrijf dat opzoek is naar uitbreiding. Ook voor een MBI-kandidaat met relevante ervaring en beschikbare financiële middelen biedt het bedrijf goede toekomstmogelijkheden.

De huidige eigenaren zijn bereid mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger.

Het betreft een activatransactie. Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst wordt meer informatie beschikbaar gesteld.

Aanvullende gegevens

Omzet per jaar

300:00 - 500.000

Regio

Zuid-Holland

Rechtsvorm

V.O.F

Aantal werknemers (fte)

2 - 5

Indicatieve overnameprijs in €

Nog niet bekend

Plaatsingdatum

2019-03-18

Reden bedrijfsovername

Gebrek aan opvolging, leeftijd ondernemer

Informatiememorandum beschikbaar

Ja

Begeleidend adviseur

Paul Overwater

Reageer op profiel

Profiel Naam Email Telefoon Vraag / Opmerking
Captcha