Logo

Advies bij AOV- en personenschade voor ondernemers

Het kan je zomaar gebeuren: je bent ondernemer en je wil wel met je bedrijf verder, maar je kan je er niet (volledig) voor inzetten. Doordat je ziek bent of een ongeval hebt gehad: het lichaam zegt nee of je bent bijvoorbeeld overspannen. Maar je bedrijf opgeven? Dat wil je niet. Wat te doen?

De verzekeraar kan MKB Advies Partners inschakelen om een gericht plan van aanpak op te stellen, zowel gericht op de ‘harde kant’ als de ‘softe kant’ van het bedrijf. We kijken naar de financiële aspecten, de doelstellingen etc., maar ook naar de rol en de mogelijkheden van de ondernemer zelf. Naast het opstellen van een dergelijk plan, kan de verzekeraar ook verzoeken om de implementatie van het traject verder te begeleiden.

Je bent bijvoorbeeld ondernemer en voorlopig niet inzetbaar als gevolg van een auto-ongeluk. Hoe blijft de onderneming dan toch doorlopen? Wanneer en hoe ben je zelf weer inzetbaar? Hoe gaat de onderneming en jouw rol daarin eruitzien na je terugkeer?

Bij arbeidsongeschiktheid gaat het vooral om de medische klachten. Maar de daadwerkelijke oorzaak kan veel dieper liggen en gerelateerd zijn aan het bedrijf.

Herkenbaar?

Denk hierbij aan de volgende situaties, die voor zowel mentale als fysieke klachten kunnen zorgen:

  • Nieuwe koers uitzetten voor je bedrijf: Je runt al jaren je bedrijf en weet ergens wel dat er iets moet veranderen, maar je weet niet wat en hoe.
  • Geen grip op je bedrijf: Je bent wel de baas, maar toch heb je het gevoel dat je geen grip hebt op je bedrijf. Dat kan betrekking hebben op de processen, maar bijvoorbeeld ook op je medewerkers.
  • Problemen met klanten: Je hebt te weinig klanten en hebt geen idee hoe je nieuwe klanten moet aantrekken. Of je hebt te veel klanten en weet niet meer hoe je ze allemaal op de juiste manier moet bedienen. Het kan ook zijn dat klantcontact zelf je stress oplevert.
  • Levensvatbaarheid of continuïteit van je bedrijf: Als het niet goed gaat of niet goed genoeg gaat, kun je daar wakker van liggen. Moet je nog wel doorgaan en zo ja, hoe dan verder?
  • Balans privé en werk: Je neemt je werk mee naar huis en de drukte van thuis neem je mee naar je werk. Zo kunnen op beide vlakken wrijving en stress ontstaan.

Wat doet MKB Advies Partners?

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring op verschillende vlakken en met verschillende situaties. Zo is er altijd een adviseur beschikbaar die past bij jouw situatie. Wij treden op als coach en adviseren bij het oplossen van bedrijfsproblemen. Dat doen we uiteraard onafhankelijk, deskundig en praktisch. Wij werken in opdracht van verzekeraars.

Waarom MKB Advies Partners?

Ons doel is om in geval van AOV of personenschade, het bedrijf zoveel mogelijk te laten continueren. Daarnaast willen wij de ondernemer optimaal inzetbaar maken voor zijn of haar bedrijf. Door onze werkwijze kunnen wij de schadelast beperken en de doorlooptijden verkorten. Door dieper in te gaan op de achterliggende problemen, voorkom je een terugval. Dit komt de inzetbaarheid van de ondernemer en de continuïteit van de onderneming alleen maar ten goede.

Hoe werken wij?

Wij maken een analyse van het bedrijf en van de ondernemer. Zowel van het moment voor uitval als van de huidige situatie. Vervolgens stellen we een traject op waarbij aandacht is voor zowel de oorzaken als de oplossingen. Hierbij staat een praktische aanpak centraal. Dit doen wij onafhankelijk, nauwkeurig en deskundig. Vervolgens begeleiden we eventueel ook bij de implementatie van het traject.

Hoe worden wij ingeschakeld?

Wij kunnen door verschillende partijen worden ingeschakeld, namelijk:

  • - Experts op het gebied van personenschade
  • - Schadebehandelaars
  • - Schaderegelaars

Wilt u liever direct persoonlijk contact met een specialist? 

De specialisten van MKB Advies Partners zijn volledig thuis in alle facetten van een begeleiding en advies bij personenschade. Maak persoonlijk kennis met een specialist bij u in de regio en laat u bijpraten over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Bel 085 06 04 700 of stuur een e-mail naar info@mkbap.nl. Vanzelfsprekend wordt alle informatie vertrouwelijk behandeld.

Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img