Logo

AVG, wat moeten we ermee?

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover, op 25 mei 2018 moet u als ondernemer voldoen aan de vernieuwde privacywetgeving: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 

Checklist

Naast alle informatie in de media, via vakbladen, het nieuws, brancheorganisaties, adviesbureaus en andere betrokken partijen hebben wij ook de belangrijkste zaken voor u als ondernemer op een rij gezet door het opstellen van twee informatieve checklisten.

Eén voor wat u als organisatie/onderneming moet regelen (de checklist AVG voor de onderneming) en de ander specifiek voor wat u als werkgevers, met betrekking tot uw personeel geregeld moet hebben (de checklist AVG voor werkgevers).

Tevens hebben we een prioriteiten checklist (MKB Advies Partners AVG prioriteiten checklist) opgesteld. Hierin staat precies in welke volgorde de verschillende vereisten opgepakt dienen te worden. Makkelijker kunnen we het (helaas) niet maken.

Vragen

Voor vragen kunt u altijd terecht bij mr. Vera Verlooij | vera.verlooij@mkbap.nl 

 

Neem contact op

Uw vraag, ons advies

Bij groei- en knelpunten waardoor de toekomst van het bedrijf onduidelijk is, wordt een bedrijfsadviseur van MKB Advies Partners ingeschakeld. Wij geven advies zoals advies bedoeld is; Praktisch, doelmatig en effectief op basis van onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en met een gerichte oplossing. Het zit bij ons in de genen.

U kunt ons bereiken via

CTA Img